Behöver köpa!!

Ja, nu vart det lite kontraster till föregående inlägg, men så kan det vara...
Jag behöver en ny eyeliner, hade tidigare en i kakform från make up store, tror det får bli en sån...


Sen beöver jag ngt nytt underlag för ögonskugga... Har ni några tips? Har för mig att MUS har bra produkter även till det!
Och sen.... lösögonfransar, det brukar jag köpa på åhlens, men tar gärna emot nya tips... blink blink...

Dagen som gått!

Ja, idag har det varit sockerfritt + att jag har varit ute och sprungit! Bra va? Med denna rivstart är 4 kg på 4 v inga problem!
Har läst en hemska artikel idag, om en 4- barns mamma som inte har råd att ta med sig sina barn till stranden ens... Hur kan det få vara så här? Där jag bor har alla barn som inte har det så gott ställt möjlighet att åka iväg i 2 veckor med andra barn och bara ha det kul... Alla barn borde få vara barn, leka i gräs och vatten! Inte på asfalt med en hink...


4kg på 4 veckor?

Shit shit shit... den här sommaren har satt sina spår... Ska på en viktig fest om ca4 veckor... Och klänningen sitter som en... ja, jag hittar inga ord :) Vackert är det inte... Så 4kg på 4 veckor. Kommer jag att klara det? Funderar på att köra på en detox i några dagar, sen köra löpning. Då borde jag klara det? Eller? Hahaha... Det här ska bli intressant! Vad tror ni? Några tips? Lovar mig själv varje sommar att inte äta så mycket glass... För då blir resultatet detta. Varför lär man sig aldrig?


Hangover...

Ja, då var det återigen söndag och jag är trött seg och lätt illamående... Är det vört det kan man undra? Ja, det är det faktiskt. hade en sjukt kul kväll igår... Men nu är det detox som gäller i  några veckor framöver. Jag ska ju till och med på SPA. Appropå det ska jag nog ringa och boka in behandlingarna, det borde väl pigga upp mig! Något annat som piggar upp är adorable.se, måste köpa lite nya armband! En till sak som piggar upp, snart är det dags för LONDON! Rock on! Har inte varit där på ett par år, så någon som kan tipsa om ett bra uteställe? Det blir nämligen allt annat än detox då!


Bilden under är från Paris (daaah)  för ca ett år sen... Längtar tillbaka!


Nu har det hänt igen...

Satt precis och läste webtidningen... Ännu en gång kan man läsa om misshandlar, väldtäkter, ja ni fattar. Varför är det alltid såhär? Vad får en människa att stå och sparka på en annan person och hur kan ett gäng killar få för sig att bara våldta en tjej? Jag menar hur går en sån diskussion till? Intalar de sig att det är tjejens fel som har en kort kjol, så egentligen gör de ju bara det hon har varit ute efter hela kvällen? NEJ!!!!! Det finns ingen tjej som vill det, oavsett hur hon går klädd, vad hon har för kroppspråk osv. Kan ni bara fatta det?! Varför ska det vara så svårt? Jag menar det finns tillräckligt mycket elände ändå genom naturkatastrofer, bränder, terrorism med mera med mera? Varför måste "den lilla människan" ställa till med  så mycket skit? Varför ska inte vi tjejer våga gå själva hem på kvällen? Ja det här blev ju en jävla uppladdning för kvällens fest! Men jag blir bara såååå arg!!! VAD KAN MAN GÖRA ÅT DET?

What to wear?

Ja, dags för lite party ikväll igen då... Det blir alltid såhär på sommaren, är typ aldrig ute under vinterhalvåret... men på sommaren, då blir jag som förbytt! Vad tycks om kvällen soutfit då? Men vad ska jag köra på? Bruna skor och vuittonväska eller svarta skor och min underbara YSL clutch?



Klol -HM

tunika - Fridays project (barcelona)


Just nu!

Japps, detta är vad jag gör just nu! Dricker kaffe och äter lite Dark mint! Förut åt jag alltid Dark milk... Men man får väl ändra sig? Kaffet dricks ur en av mina nya favvisar, matteus keramik! Läckert! Lyssnar även på Kelly Rowland, och kings of leon , alltså någon som vet om de kommer till Sverige snart? Eller har de kanske varit på ngn av alla festivaler som varit? Är inte är riktigt ngn festival typ... Vad jag vet :) Hursomhelst har spotify imponerat på mig... mycket!




Ngn tycker om mig...  3 röda rosor och massa rosa... I love... och den rosa champagnen, mums! Men den ska inte drickas ikväll... ska sparas till ngt speciellt tillfälle.. hihihi...

 

Finns det en sämre bloggare än jag?

Näe, det är nog dåligt med det... Men jag ska bättra mig! Jag jobbar på den här Barcelona guiden, lovar! Men nu e det fredagsmys.... Med en mumsig köttbit och en god sallad, sen cheescake med blåbär! Mums!

Önskelista...


Äta efter sen träning?

Hej hej bloggen :) Jag kom precis hem från en powerwalk, och som vanligt blir jag superhungrig! Men vad ska man äta såhär sent? Jag vill ju inte trycka i mig massa mackor... Så snälla snälla snäll... Förslag? Ngn?

Home again...

Har precis kommit hem från dagens träning... Skön start på veckan alltså! Men den här svininfluensan alltså, nu får den väl ge sig! Fan jag ska ju till London! Kommer jag vara tvungen att gå runt med munskydd eller? Näe, vad har man för skor till det liksom? Nej men allvarligt talat... Ska man vara rädd för att åka dit eller? Det är ju så många som är sjuka i England, men samtidigt så bor det ju så mycket folk där! Näe, nu ska jag slänga i mig lite vattenmelon... MUMS! Just ja, jag missade ju Rachel Zoe project, går det att se på Webb TV? Ngn som vet?


En ny till samlingen...

Letade en sån här väska hela förra sommaren, och vart hittade jag en någonstans?  Jo, i mormors klädkammare! Härligt, visst e den fin?! Men hur matchar man den bäst? Till en liten svart klänning kanske?


Har varit lite upptagen...

Ja, helgen har bara rusat uväg, detta har jag gjort - i korta drag :)
Det har hursomhelst varit jätteskoj! Party, sol och bad, middagar och lite bio!

          

Bad ass day!

Japps, idag har det varit en perfekt dag hittills, och det lär ju inte bli sämre! Imorse var jag på gymmet,  de verkade ha fått ordning på luftkonditioneringen så  det var väldigt skönt! Sen vart det stranden med picknick, alltså baguetter, vindruvor och olika sorters meloner, bigaråer med mera med mera... Konstigt nog var det inte så mycket folk vid stranden, kanske för att det var så sjukt kallt i vattnet?! Jaja, man kan ju inte få allt? Eller? När jag kom hem hjorde jag en riktig power smoothie med apelsinjuice jordgubbar och en liten blandning av exotiska frukter. Nu sitter jag nyduschad och laddar för PARTY! Måste väl bara hitta ngt att ha på mig, ngt som matchar dagens förbättrade bränna! Idag har alltså inte varit en så tokig dag att bo i Sverige :)



Solen skiner!

Japps, idag verkar det bli riktigt bra väder... Så jag ska släpa mig iväg till gymnmet ganska omgående, jag är riktigt stolt över veckans träning måste jag säga! Så för den sakens skull är det synd att det blir party hela helgen... Hur mycket förstör alkohol träningen egentligen? Någon som vet? Ha en bra fredag!

Gårdagens accessoar!

Älskar dessa örhängen, inköpta på accezzorize i Milano.

Torsdagen...



Torsdagen bestod mest av städning och lite bakning, fullkomligt ointressant att skriva om, så jag slänger väl in ett par blder i alla fall!




Ser nästan ut som att Leila själv har gjort dem va? Det är i alla fall cupcakes med lätt citronsmak och vit choklad/philadelphiaost frosting. De ligger på ett Matteus fat!



Jag var då "tvungen" att servera te i muggar från matteus, de är en ny favorit...

Dagen som varit...

Har haft en jätteskön dag! Började på gymmet, lite väl tidigt, sen frukost på balkongen, visst är det skönt med lite sol igen? Sen blev det en heldag på stan med några vänner, men hittade inte så mycket,  blev typ bara det här bältet nedan från Gina, vad har det blivit med mig och nitar egentligen? Småblommigt är egentligen lite mer min grej! Fast det är ju en bra combo, nitar och blommor alltså! Det jag är missnöjd med är att jag efter att ha varit duktig på gymmet har tyckt att jag har förtjänat massa gott idag :( Så bortkastat!!!!!


Cupcake?


Ja, vad ska man hitta på ikväll då? Baka lite cupcakes kanske? Är typ besatt av Leilas Piece of cake... Finns mycket mumsigt i den! Eller någon som har ett annat recept att bjuda på? Sen måste jag ju kika på real housewifes, den serien är ju så sjukt underhållande! Ja, vi får väl se hur det här utvecklar sig! Först lite smyckessurf, har hittat en ny sida med armband, visar senare vad det blev! Ha en bra kväll!


                  

      http://justgrits.wordpress.com/2009/06/17/cupcakes-for-thursday/

Dagens shopping!

Ja, vädret har varit kasst här idag, så det blev en liten shoppingvända, budgetstyle :) Går åt alldeles för mycket  pengar när man inte bara kan ligga vid vattnet och äta melon... Men det blev i alla fall en sån här oversized stickad grej från gina och nitpjucks från din sko! Vad tycks?






Nya stövlar till hösten?

La redoute 1599:-                                                                    
      

Marc Jacobs 763 eur, net-a-porter
        
            Marc Jacobs Knee-high leather boots


Celine, overknee skönheter för ca 1200 eur, net-a-porter

Celine Leather over-the-knee boots
 

Marc Jacobs får min röst! Eller vad säger ni? De skulle kunna funka många år framöver! Jag kör gärna den säkra stilen när det gäller typ väskor och stövlar, hellre kvalitet än kvantitet...  Tänk er dem med en svart burberry trench! Läckert...
Gå in på Burberrys sida och kika, deras reklamkampanj är vacker... Om man nu kan kalla reklam det :) Och leveransen funkar jättebra om man väljer att klicka hem lite! Så, Good luck klicking :)


Inspiration...

En person som verkligen inspirerar mig är Olivia Palermo... Håret och kläderna är alltid perfekta, shit hon har ju till och med fått in mig på det här med nitar... Ja, det enda man inte är imponerad av är ju hennes personlighet - Ett spel på The city eller  äkta?

        

Lite Google.se bilder...

Söndagen

Ja, en vecka har gått sedan jag senast var i huvudstaden, då satt man på Tures och drack vin i solen och idag har det varit bakfyllepizza i regnet... Som 2 helt olika världar :) Gillar båda! Haha, ja kanske inte bakfyllan men ni fattar vad jag menar! Är biosugen... Ressugen... Shoppingsugen... Ja till och med träningssugen!  Söndagsångest kallas det va? Haha! Föresten, behöver ett boktips om det här regnet ska fortsätta, så GE MIG! :)


Hade jag denna vore samlingen komplett!

Ja, väsksamlingen allså, jag älskar väskor, köper sällan väskor men jag köper "rejäla väskor" haha, vilket tantord! Men så är det i alla fall... Och nu har jag snart mina drömväskor... Speedy, bayswater osv... Men en saknas...timeless-classic-chanel-flap-bag
Men den är ju så vacker, vet inte riktigt vad priset ligger på, har för mig att det var kring 20 000 och det är fan lite över gränsen? Eller? Jag får väl käka nudlar i ett par månader... I slutändan handlar det ju ändå om att prioritera! Ska i alla fall kolla upp det när jag kommer till London!

London calling!

Japp, om ca 1 mån åker jag till London med några kompisar! Jag har inte varit där på typ 2 år så det ska bli najs! De har aldrig varit där, så jag får leka lite guide, åka turistbussar och allt det där! Jag ska även försöka avstyra ett besök på madame tussauds, totalt överreklamerat enligt mig, eller någon som har en annan åsikt? Längtar efter Londons puls, shopping och övrig greatness! Någon som har något ondontips, utöver de vanliga?

                                                                     

Att göra saker man inte vill...

För några år sedan, efter att ha tagit mig ur ett vidrigt förhållande, så bestömde jag mig för att jag aldrig mer skulle göra något jag inte vill. Jag har varit duktig på att hålla det. Men ibland dyker det upp situationer där man MÅSTE göra saker man inte vill, bara för att inte förstöra för andra. Men hur långt kan man ta det? I veckan gjorde jag något jag inte ville göra. Hade jag satt mig på tvären och vägrat hade många jag bryr mig om blivit besvikna. Nu undrar jag ändå om det är värt det? Jag bröt ett av de viktigaste löftena jag gett mig själv! Och det gör att jag inte alls mår bra! USCH USCH USCH! Ja, det här vart ju ett snurrigt inlägg... Men det är så svårt ibland... 

"Snattad"

OK, nu börjar jag bli lite stressad, men men arbetar som bäst under press :)
Ville bara visa vad jag stal från mina föräldrars trädgård...
Underbar va?


Så, vilken blir det?

Nu e nästan allt klart inför kvällen, efterrätten och brödet är helt klart, och resten är väl förberett! Så då kan mina tankar återgå till morgondagens outfit, tror att det blir klänning no1.  Och ja, även här på landet vill vi vara finklädda, hihi... Tänkte föresten slänga in recepten på dagens mat lite senare i helgen, trots att det är dåligt med kommentarer så ser jag att det änå är några som är inne och kikar :) Och särskilt detta underbara bröd måste alla någongång uppleva!


Till imorgon alltså? Denna inköpt på Zara, i Barcelona



Eller denna paljettklänning? (HM) Ser enorm ut på bilden hahaha, men den är kort och väldigt utställd!



Nu e det fredagsmys...

Helt sjuk va den reklamen har satt sig!!! Men nu är det äntligen fredag, konstigt att man längtar till fredagar även fast man har semester? Ikväll blir det hur som helst en superkväll, jag får hem lite folk på middag så snart e det dags att ställa sig i köket, det blir färskpasta med ngn sås, och foccacia, sen kladdkaka med lokalplockade jordgubbar! MUMS! Vet inte rikitgt vad jag ska ta för vin till bara...


Imorgon e det party, typ från tidig eftermiddag, så svårt med kläder då! Jag menar, man kan ju inte springa runt i en paljettklänning från 2 på em, eller kan man det?



En av klänningarna...

Ja, det här är alltså en av klänningarna jag köpte igår!



Gina - rea 99:- SJUKT billig!!!
Till party tillsammans med denna clutch från YSL och LackPeeptoes!

Bought in Italy, en superbra outfithöjare!
Till Business tillsammans med denna underbara bayswater och skinnpumps!





Läckert va? Eller? :)

Dagen som varit...

Ja, onsdagen ramlade på... Semestern har nått halvtid... Men jag gnäller inte, onsdag = Lilllördag :) Började dagen med ett pass på gymmet, duktigt va? Sen vart det en shoppingtur, letade skor men hittade inga, så jag tröstshoppade 2st klänningar istället! Good for me!!!! Ska kanske visa imorg? Ngn som vill se? Tyvärr är det inte så många som har hittat hit än, men det verkar ta sig! Snart så, bloggtoppen -  Here I come!!!!! Sen nytt te, Limpopo! Ska bli spännande att testa!Jäjä, efter den lilla shoppingturen vart det bio... Den här svenska Johan Falck typ GIS, eller ja, jag vet inte riktigt vad den hette! Haha, kan ge en recension imorg... En av trailarna var Flickan som lekte med elden, tydligen premiär den 18 september! Härligt! Sen såg jag en plansch med en ny J. Depp film... Det är ju aldrig heller fel! Hörs då! Dröm sött!

Filmtips - Taken




Ja, vad ska man säga, jag var fast från första minuten, en sjukt bra film!!! Sen att den var ca 1.30 lång gör inte saken sämre... Blir lätt rastlös annars! Filmen handlar i alla fall om enfar och dotter, med en ganska komplicerad relation... Dottern ska åka iväg till Paris över sommaren med en vän och pappan blir självklart orolig... Med all rätt! För vad händer när de kommer fram? Ja, SE FILMEN :)

Den får  4 JJJJ av 5 möjliga. Och det dröjer nog tills jag vågar åka till Paris igen...

Tisdag...

Ja fortfarande semester, såklart :) Vad ska man hitta på idag då? Bleka ögonbrynen kanske? Nej det är som jag skrev på Idas blogg om det hela, det är inget för mig! Tror jag ska ta mig ut genom dörren och köpa lite födelsedagspresenter, födelsedagsbarnet har önskat sig "sommarens söta" ngn som har tittat igenom den?


Förväntansfull...

Min pojkvän kommer hem till mig inatt... haha, det där lät som ett bootycall, men så är inte fallet, han har varit borta på lite semester, alldeles för länge! Och jag saknar honom så... Härligt att ha ngn att vänta på. Har varit konstigt att ha det så välstädat, alla skor på skohyllan, badlakan hängda åt rätt håll osv! Ja ok, efter tjejfesten i Lördags var det allt annat än välstädat, typ som den här gamla Metallica videon ni vet? Men nu kommer han som sagt snart hem, mer brunbränd och därmed ännu läckrare än när han åkte, härligt med kärlek va?


Mascaratips?

Har svårt att hitta en bra mascara... vill ha svarta, tjocka, långa fransar. Vilket Diors diorshow blackout skulle ge, så de köpte jag, för typ 300 (!!!!)... Men ICKE e såååå besviken, så någon som har ett bra tips?



Vad önskas?

Ja, vad vill man egentligen se i en blogg och vad vill jag egentligen GE i min blogg, svårt det här...
Bloggar jag gillar  (har nämligen återupptagit bloggläsandet samtidigt som jag återupptar mitt bloggande)

Englas - härliga inredningstil, kanske lite för "romantisk" för min smak, men ändå! Och gillar klädstilen!
Mogis - har såååå härlig klädstil!

Har någon några tips på annan blogg? En nyupptäck?! Vill läsa om Mode, Mat och lite inredning, och restips såklart!
Men shit, där har jag ju svaret på min fråga! Alltså vad jag ska blogga om, självklart om sådant som jag vill läsa om!

Dagens accessoar!

Bought in Italy, en superbra outfithöjare!

Ingen dålig bloggpaus...

Haha, ja, det var mycket, under en lång period.... Men jag har haft sjukt många bra blogginlägg i huvudet under våren :) synd att de aldrig blev published :( Då hade jag kanske varit en rik och berömd bloggerska nu! Hahaha...

RSS 2.0